Poštovani partneri,

sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da počev od februara 2020. godine Marso gume doo proširuje saradnju sa kompanijom Apollo Tyres, uvodeći u svoj prodajni program teretne pneumatike ovog renomiranog proizvođača.

Apollo Tyres Ltd. je osnovan 1972. godine u Indiji. Danas ima četiri fabrike u Indiji, kao i fabrike u Holandiji, Južnoj Africi, Zimbabveu i Mađarskoj. Izvozi u 118 zemalja širom sveta i zapošljava blizu 16.000 ljudi. Godišnje ostvaruje prihod od preko dve milijarde američkih dolara.

U cilju ekspanzije na evropsko i severnoameričko tržište, Apollo je 2009. godine kupio holandski Vredestein, sa godišnjim kapacitetom od preko šest miliona letnjih, zimskih i guma za sve sezone. Sporazum o partnerstvu sa klubom Manchester United potpisan je 2013. godine, najpre u Velikoj Britaniji i Indiji, a kasnije je partnerstvo prošireno na više od sto zemalja širom Azije, Bliskog Istoka i Afrike. Više informacija o ovom brendu možete pronaći na www.apollotyres.com.

Posebno ističemo da se proizvodnja teretnih pneumatika obavlja isključivo u Mađarskoj uz poštovanje svih standarda Evropske Unije. Kako bi se uverili u kapacitete i kvalitet bez kompromisa, organizovaćemo za Vas posetu fabrike . Pozivamo sve zainteresovane partnere da nas kontaktiraju. Fabrički katalog Apollo teretnih pneumatika možete preuzeti ovde.

Teretne pneumatike od nas možete poručiti uz odloženo plaćanje do 45 dana. Na veleprodajne cene, u tom slučaju, obračunava se rabat od 20%.

Cenovnik teretnih pneumatika možete preuzeti ovde.

Za preuzimanje komercijalnih uslova kliknite ovde

Kao što već znate, u našoj ponudi teretnih pneumatika možete pronaći i ostale brendove – Continental, Matador, Taurus, Aeolus i Double Happiness.

Vaš Marso tim.

Recommended Posts