O nama – Marso Gume

KO SMO MI?

MARSO je lider u maloprodaji i veleprodaji guma u regionu centralne evrope. Naša osnovna delatnost je prodaja svih vrsta guma za putnička, teretna i poljoprivredna vozila, kao i za industrijske i građevinske mašine. Od aprila 2013. sa uspehom poslujemo i u Srbiji.

MARSO GUME D.O.O

Firma MARSO GUME D.O.O. osnovana je 10.04.2013. godine u Beogradu. Osnivač i vlasnik firme MARSO GUME D.O.O. je MARSO Holding LTD, koja je između ostalog i vlasnik Marso Kft.-a, najveće specijalizovane firme za promet guma za sve vrste vozila u Mađarskoj.

Marso Kft. u sklopu MARSO Holding-a vrši promet guma svih najpoznatijih svetskih proizvođača još od 1990. godine. Pored tržišta Mađarske, MARSO posluje i u Rumuniji. Osnivajući firmu Marso Gume u Srbiji, firma MARSO Holding svoje bogato iskustvo u organizaciji pružanja usluga korisnicima vozila, kao i veliki izbor raznih vrsta guma stavlja na raspolaganje i partnerima u Srbiji.

ASORTIMAN GUMA

Marso Gume u svakom trenutku na lageru ima preko 30,000 putničkih, poluteretnih i 4x4 pneumatika, kao i pneumatike za teretna i poljoprivredna vozila i građevinske mašine. Registrovanjem na naš B2B šop, u samo nekoliko klikova možete pristupiti našem lageru, cenama i opciji za poručivanje pneumatika.

U putničkom programu Marso Gume ima u ponudi dva brenda po kojima je možda i najpoznatiji na tržištu RS, a to su:

  • Matador
  • Taurus

Pored toga u našoj stalnoj ponudi imamo pneumatike:

  • BFGoodrich
  • Hankook
  • Michelin
  • Continental

kao i dodatnih 15 brendova sa skladišta matične firme Marso Kft. u Segedinu.

U teretnom programu vršimo distribuciju Matadora, kao i jednog od vodećih kineskih brendova Aeoulus, čiji smo zvanični uvoznik i distributer. I jedan i drugi brend imaju široku lepezu proizvoda koja odgovora potrebama našeg tržišta izborom, cenom, i najbitnije, kvalitetom.

U segmentu guma za poljoprivredne i industrijske mašine, na lageru i u stalnoj ponudi imamo pneumatike indijskog proizvođača BKT koji je u velikoj ekspanziji, kako na lokalnom tržištu tako i na eksportnim tržištima. Ogroman izbor dimenzija kao i primamljive cene čine ga izuzetno dobrim izborom, a kvalitetom parira mnogim drugim brendovima prisutnim na našem tržištu.

MEJLING LISTA

Prijavite se na našu mejling listu i budite u toku sa najnovijim vestima i promocijama koje nudimo.