Marso grupacija (Marso Holding LTD) je lider u maloprodaji i veleprodaji guma u regionu Centralne Evrope. Naša osnovna delatnost je prodaja svih vrsta guma za putnička, teretna i poljoprivredna vozila, kao i za industrijske i građevinske mašine. Od aprila 2013. sa uspehom poslujemo i u Srbiji.

Firma Marso gume doo osnovana je 2013. godine u Beogradu. Osnivač i vlasnik firme Marso gume doo je Marso Holding LTD, koja je između ostalog i vlasnik Marso Kft.-a, najveće specijalizovane firme za promet guma za sve vrste vozila u Mađarskoj.

Marso Kft. u sklopu Marso Holding-a vrši promet guma najpoznatijih svetskih proizvođača još od 1990. godine. Pored tržišta Mađarske, Marso posluje i u Rumuniji. Osnivajući firmu Marso gume u Srbiji, firma Marso Holding svoje bogato iskustvo u organizaciji pružanja usluga korisnicima vozila, kao i veliki izbor raznih vrsta guma, stavlja na raspolaganje i partnerima u Srbiji.

Marso gume doo je ekskluzivni distributer brendova:

       TAURUS – guma grupacije Michelin, proizvedena u Srbiji.

       MATADOR – brend nemačke kompanije CONTINENTAL.

       BKT – renomirani proizvođač poljoprivrednih i industrijskih guma iz Indije.

       APOLLO – teretni pneumatici evropskog porekla sa bezuslovnom garancijom na oštećenja nastala tokom eksploatacije.

Zahvaljujući izuzetnom odnosu cene i kvaliteta postali smo jedan od lidera na tržištu Srbije u prodaji guma za poljoprivredne i industrijske mašine.

ASORTIMAN GUMA

Marso gume doo u svakom trenutku na lageru ima preko 50,000 putničkih, poluteretnih i 4×4 pneumatika, kao i pneumatike za teretna i poljoprivredna vozila i građevinske mašine. Registrovanjem na naš B2B šop, u samo nekoliko klikova možete pristupiti našem lageru, cenama i opciji za poručivanje pneumatika.
Ponudu brendova možete pogledati na sledećim linkovima:

Gume za putnička vozila

Gume za teretna vozila

Gume za poljoprivredne mašine

Gume za industrijske mašine i OTR

Pored standardne ponude u prilici smo da obezbedimo i dodatnih 15 brendova sa skladišta matične firme Marso Kft.